Renovering
og reparation

IJA Fælgrenovering tilbyder en bred vifte af services, der sikrer, at dine fælge får den opmærksomhed, de fortjener. Vores erfarne mekanikere udfører professionel fælgrenovering, herunder fjernelse af ridser og skrammer, retning af skæve fælge samt lakering og Diamond Cut-behandling. Uanset om du ønsker at forbedre udseendet eller reparere skader på dine fælge, kan du stole på IJA Fælgrenovering til at levere enestående resultater og en høj kundeserviceoplevelse.

Du får professionel og langtidsholdbar reparation af dine alufælge. Vores erfarne mekanikere tilbyder blandt andet at fjerne ridser og skrammer, så fælgene ser ud som nye igen. Er du kørt imod en kantsten, så du har fået skæve fælge, kan vi naturligvis også rette op på dem.

Basis / helrenovering

Hos IJA kan vi tilbyde to former for fælgrenoveringspakker, som kaldes henholdsvis en basis- og en helrenovering. Prisen afhænger af modellen og størrelsen på dine fælge. Fælles for dem er, at de bliver udført af kyndige, erfarne hænder, så skulle du have spørgsmål undervejs, står vi klar til at rådgive dig til at tage det rigtige valg.

Før Efter

Basisrenovering uden Diamond Cut

Fra

1999 kr.

Før Efter

Basisrenovering med Diamond Cut

Fra

2449 kr.

Før Efter

Helrenovering uden Diamond Cut

Fra

1999 kr.

Før Efter

Helrenovering med Diamond Cut

Fra

2449 kr.

Vi har desuden mulighed for at kombinere en renovering med en opretning af skæve fælge.
Det koster 750 kr. oveni prisen for den samlede renovering. Ved indlevering af komplet hjul tillægges demontering, montering og balancering til 200 kr. pr. hjul.

Alle indleverede fælge / hjul skal være i rengjort stand ellers tillægges kr. 75,- pr. stk. for vask.

Vi byder på gratis dækhotel ved fælgrenovering

Er du ny kunde, og har du behov for at have opbevaret dine sommerdæk i vinterperioden eller omvendt? Så kan vi også hjælpe dig med det. Hos IJA tilbyder vi at opbevare dine dæk på et såkaldt dækhotel, så du ikke skal bruge plads på selv at have dem stående, når du ikke skal bruge dem. Vi sørger også for at opbevare dine dæk under de rigtige forhold, herunder lav luftfugtighed, rette temperaturer og intet sollys.

Hos IJA tager vi os af alt det praktiske, når du benytter dig af vores dækhotel. Det indebærer:

Når det er tid til at skifte dæk, vil vi minde dig om at bestille tid på mail eller sms. Dækskiftet er inkluderet i dit dækhotel og koster ikke ekstra. Du kan trygt overlade denne opgave til os.

Vi sørger for at rense dine alufælge og dæk og fælge for almindeligt snavs. Hvis dine fælge er meget beskidte, anbefaler vi en grundig håndvask for at fjerne så meget som muligt af snavs, inden de opbevares. Dæk og fælge der opbevares med indgroet snavs, har en kortere levetid end rene.

Vi gennemgår dine dæk for at kontrollere deres tilstand, mønsterdybde og fælge. Du vil modtage en SMS med et link til billeder af dine hjul, der viser mønsterdybden og eventuelle skader på fælgene. Hvis dine dæk er slidte og skal udskiftes, vil vi kontakte dig og komme med forslag til nye dæk, der passer til din bil.

Der er rabat ved samtidigt køb af dæk. Har du spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt, er du velkommen til at kontakte os. Mangler du nye dæk og fælge, kan du også besøge vores hjemmeside og finde lige det, du står og mangler. Vi guider dig altid til den rigtige løsning til dine behov.