Erhvervsaftale

Vi tilbyder en erhvervsaftale om renovering af fælge.

Er du bilforhandler, autoværksted, dækforhandler, leasingselskab, forsikringsselskab eller lign. og har brug for en pålidelig og professionel leverandør til at renovere din kundes fælge, kan du få en aftale igennem os.

Levering og afhentning

Vi tilbyder afhentning og levering i hele Nordsjælland med egen bil. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at indlevere eller sende dine fælge til os. Vi tilbyder naturligvis en favorabel ordning på reparation af fælge, så den kommer dig så meget til gode som muligt. Vi garanterer også altid en høj standard på vores service og reparationer, så du altid kan være sikker på at få en god behandling.

Kort sagt: Du behøver slet ikke skænke fælgene en tanke, når du indgår et samarbejde med os. For vi sørger for at hente og levere fælgene. Du skal blot give os besked, så henter vi dem, når det passer dig. Vi kan både hente med og uden dæk. Har du brug for det, klarer vi både afmontering, påmontering og afbalancering på vores værksted. Nemmere bliver det ikke at blive godt kørende igen.

Vi reparerer hurtigt dine fælge

Du behøver ikke vente flere dage på, at vi ordner dine fælge. Det tager ofte kortere tid end det. Vi kan afhente og klare opgaver med meget kort varsel. Det gør os til en fleksibel samarbejdspartner.

Kontakt os på mail@ija.dk eller telefon +45 49 22 02 06, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.