Om os

Bag om IJA

Ivar Jensen Autogummi A/S er en moderne virksomhed i konstant udvikling. Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter. Inden for dæksalg og -service har vi et bredt udvalg af mærker. Der er faktisk ikke det mærke, vi ikke har. Vi udbyder derudover en omfattende trailerservice og -salg, herunder mærkerne Variant og Brenderup. Nu har vi udvidet til fælgrenovering, hvor vi er eksperter i mærkerne OZ, AEZ, Dezent og DOTZ.

Hos IJA prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og service i vores arbejde. Vores veluddannede og dygtige medarbejdere er altid opdateret med den nyeste teknologi for at løse enhver opgave, vi påtager os. Vi er dedikerede til at levere løsninger i højeste kvalitet. Hos Ivar Jensen Autogummi A/S er vi klar til at imødekomme dine behov med vores ekspertise og imødekommende service.

Service i øjenhøjde

Vi er dedikerede til kvalitet og sikkerhed, og vores prioritet er at levere hurtig og effektiv service. Vi lægger stor vægt på klar kommunikation, da tillid er afgørende. Vi stræber efter at sætte dig som kunde i centrum for alt, vi laver.

På den måde foregår både salg og service i øjenhøjde, og lytter til dine behov og forventninger. Vi er altid løsningsorienterede og går ekstra mile for at imødekomme dine behov. Har du spørgsmål til os og vores ydelser, kan du altid tage fat i os. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre.